rabattbutikse

ساخت وبلاگ

Liverpool meddelade officiellt att Salah har slutfört kontraktsförlängningen med klubben! Det rapporteras att de två sidoa skrivit på ett nytt treårskontrakt. Den 30-årige Salah kommer att fortsätta spela för Liverpool i Rabatt Liverpool fotbollströjor i ytterligare tre år, och Liverpool-fansen är också glada över de goda nyhetea.
"Jag mår bra, jag är glad över att vinna troféer med laget, det är en glad dag för alla", sa Salah efter förlängningen.
Att möta Salahs lönekrav skulle vara exceptionellt för Liverpool. Mane har trots allt valt att bära billigt FC Baye München Matchtröjor tidigare. Den främre "treudden" som består av Salah, Mane och Firmino är en av nyckelfaktorea i Liverpools framgångar de senaste åren. Rollen som den spelar är över de andra två. För Salah har direkt deltagit i så många som 164 mål i Premier League under de senaste fem åren, på första plats i Premier League. Detta är förmodligen nyckelfakto i Liverpools val att behålla Salah.

 

rabattbutikse...
ما را در سایت rabattbutikse دنبال می کنید

برچسب : billigt FC Bayern München Matchtröjor,Rabatt Liverpool fotbollströjor, نویسنده : ANNA OPEL rabattbutikse بازدید : 120 تاريخ : جمعه 17 تير 1401 ساعت: 20:38

För sju år sedan kom Paulo Dybala till Turin för att möta Juventus. Här har Dybala vuxit från en stigande stjäa till en rutinerad spelare. Med 115 mål, 45 assist och 12 troféer berättar han sin historia med Juventus. Och nu ska han säga hejdå till Juventus fotbollströja med eget namn.
Minnet av dessa sju år är inte bara vävt av mål och segrar, utan också fullmatat av bländande hantverk, otaliga oförglömliga nätter och lysande framträdanden.
Dybala uttryckte också kärleksfullt till Juventus på sociala plattformar:"Att bära Rabatt Juventus fotbollströjor och bära kaptensbindeln är en av de största stolthetea i mitt liv hittills, det är en stor tröja och förhoppningsvis en dag kan jag visa den för mina ba och baba."
Jag hoppas att Dybala kan fortsätta att fortsätta sin karriärs framtid i andra lag. Om Dybala väljer att bära Inter Milan Stadium tröja eller andra lags tröja, låt oss vänta och se.

rabattbutikse...
ما را در سایت rabattbutikse دنبال می کنید

برچسب : Juventus fotbollströja med eget namn,Rabatt Juventus fotbollströjor,Inter Milan Stadium tröja, نویسنده : ANNA OPEL rabattbutikse بازدید : 97 تاريخ : جمعه 10 تير 1401 ساعت: 16:46

Liverpool meddelade officiellt att Sadio Mane har bestämt sig för att ta av sig Rabatt Liverpool fotbollströjor för att ansluta sig till Baye München, vilket avslutar sin Premier League-karriär och öppnar ett nytt kapitel.
Liverpools officiella uttalande löd: "Som en smittsam och effektiv spelare är det ingen tvekan om att han kommer att gå till historien som en av de bästa anfallaa i Liverpools historia."
Mane kom till Southampton från Red Bull Salzburg i september 2014. I maj 2015 gjorde Mane ett hattrick på bara 16 minuter av matchen mot Aston Villa. De tre målen skilde bara 2 minuter och 56 sekunder, vilket slog Premier League-rekordet och behöll det än i dag.
Mane, nu 30, kommer att välja att åka till Tyskland. Han har bestämt sig för att ta på sig billigt FC Baye München Matchtröjor till ba och slåss om fler titlar.

 

rabattbutikse...
ما را در سایت rabattbutikse دنبال می کنید

برچسب : Rabatt Liverpool fotbollströjor,billigt FC Bayern München Matchtröjor till barn, نویسنده : ANNA OPEL rabattbutikse بازدید : 115 تاريخ : جمعه 3 تير 1401 ساعت: 20:17